Ne možete da odlučite koja je boja prava za vašu kuhinju, a želite nešto moderno i orginalno?

Pravo rješenje su jarke boje koje će probuditi svako vaše čulo i unijeti veselost u kuhinju.

Od raznovrsne palete interesantnih, privlačnih jarkih boja, najteže se odlučiti za jednu. Uskladite je sa svojim prefencijama, kao i sa ostatkom doma. Ali, ako je vaš dom „bijelo platno“ i nemate neka velika ograničenja, naša preporuka je svakako crvena boja koja će svakodnevno da asocira na ljubav u svakom momentu koji provodite u svojoj kuhinji i unosi dobro raspoloženje.

Sa većim ili manjim brojem površina koje će biti u crvenoj boji, vaša kuhinja će izgledati orginalno i jedinstveno. Sa sjajem ili mat, ona će zračiti jednako. Zanimljivi i intresantni detalji učiniće vaš dom punim energije.

Ukoliko je vaša kuhinja već uređena i vi želite da u nju unesete energiju i boju strasti, nekoliko detalja u crvenoj boji već će promijeniti tmuran izgled bez boja. Veoma je efektna kada je u pitanju uređivanje enterijera, ne samo kada je riječ o kuhinjama, nego i o hodniku, dnevnoj ili spavaćoj sobi.

Crvena je pun pogodak samo ako pažnju posvetite odabiru nijansi, jer ona može biti previše naporna za oči koje u svom domu svakako želite da odmorite.

Da biste napravili najbolji mogući izbor i sve detalje uskladili sa vašim željama i potrebama, pobrinuti će se tim iz salona namještaja Kelebek, koji možete pronaći u bivšoj zgradi „Poliuretanske hemije“, u naselju Bukinje u Tuzli. Ovaj brend je prepoznatljiv po dizajniraju i proizvodnji savršenih kuhinja po mjerama svojih klijenata.

Njihova vrata su otvorena svaki dan od 8 do 18 sati za sve vaše ideje koje će oni pretvoriti u stvarnost!

 

Komentari

Komentari

Nema više članaka