Naša Super  žena, Sanda Kreitmayer, je objavila status koji je rasplako mnoge mame, ali i kćerke.

Priču prenosimo u cjelosti:

“Doći će vrijeme kada ćeš me tek povremeno zagrliti jer ćeš sanjati o nekim drugim rukama da te grle i čuvaju. Najviše od svega ću željeti da ih nađeš, al uvijek ću čeznuti da popuniš moje.
Doći će vrijeme kada ćeš ti se dizati kosa na glavi od mog glasa, a ja neću moći umuknuti od staha da ne pogriješim.
Doći će vrijeme kada ću te morati pustiti, pospremiti sve pomoćne kotače i zračne jastuke i gledati te kako padaš da bi na kraju odletjela. Nećeš znati da ću te čekati budna dok ne čujem tvoje korake u hodniku. Kažu da sv. Ante redovito tuče 3. smjenu pa ću se družiti s njim.
Koliko ću ljubavi oplakati s tobom, tiho ko pas na lancu potiskujući želju da rastrgam sve koji te samo krivo pogledaju. Lakirat ću ti nokte i staviti krastavce na tvoje ružičaste kapke i pustiti da odboli.


S tobom ću podijeliti tvoj prvi šampanjac i nikada ti neću reći da nije baš tako strašno. Ako mi dozvoliš, pomoći ću ti obnoviti porušene svjetove. Svaki put. Dok me ne pošalješ k vragu.
Tjerati ću te da proputuješ svijet i slijediš svoje snove, a molit Boga da se ne makneš više od 10 km od mene. Samo me za motor nemoj pitat, ko Boga te molim.
Doći će i vrijeme kada će mi falit Ona. Nemam plan za to. Ne želim ga imati. Ona mi je orijentir za snalaženje u vremenu i prostoru. Zagrli me tada. Jako.
Zbog tebe ju volim više od najviše.


Rekla je da čitav život učiš biti mama, prvo bebama, pa djeci, tinejdžerima, odraslim ljudima. Onoj dobroj i manje dobroj djeci, mama si i kad su zdravi i bolesni, kada su blizu ili pak jako daleko. Kada se smiju i kada plaču, kada se naboraju i trče za svojom djecom.
I onda kada ih nema više.
Mama si uvijek, čak i onda kada više nisi…

Baš svim mamama, HVALA za Ljubav <3
Volimo vas i kada zaboravimo reći.

Nas tri: dvije mame, dvije kćeri, jedna baka i jedna unuka…cijeli svijet u jednoj slici ”

(Napisala: Sanda Kreitmayer)

Komentari

Komentari

Nema više članaka