Nakon sezone novogodišnjih i božićnih praznika, stiglo je Valentinovo, pa i 8.mart. Toliko je bilo priče o prazničnim poklonima. Nije bilo lako za ovako različite praznike podjednako obradovati sve drage ljude. Pred nama je i još Prvi maj, ali sreća da to nije od onih praznika kada poklanjamo drugima, nego sebi – izlet, roštilj, putovanje, jednostavo rečeno, malo drugačiji provod.

Čim sravnimo utiske od prvomajskih praznika, ne stiže nam zadugo ni jedan praznik, ali nova sezona glamura, odluka, ljepote i, ponovo, poklona samo što nije – mature!

Haljine, šminka, najljepše frizure, ogromni buketi ili pak šarmantne pojedinačne ruže već tradicionalno obilježavaju mjesec maj.

Mame i tate, bake i deke, sestre i braća, kumovi, prijatelji – vaše mezimice koje su bile sjajne srednjoškolke i koje su na pragu velikih životnih odluka sigurno zaslužuju poklon koji će ih uvijek podsjećati na matursko veče i vas, njima najdraže.

Složićete se da je nakit najidealniji poklon za ovu prigodu?

Mi znamu adresu na kojoj ćete sasvim sigurno pronaći savršen komad nakita za vašu mezimicu. U Zlatarni Taurus nude popust od 10% na srebreni nakit koji će biti kao „tačka na I“ na njen maturuski outfit ili pak uspomena na tu veče i vaš poklon za sav uloženi trud tokom srednje škole.

U galeriji vam predstavljamo samo mali djelić srebrenog asortimana Zlatarne Taurus, koji će učiniti da svaka maturska haljina zasija punim sjajem.

Ogrlica 108 KM, naušnice 80 KM, prsten 71 KM

64 KM

31 KM i 52 KM

117 KM

77 KM

Autorica: Damira Ibranović

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!