Za Dana Rochkinda saznao je cijeli svijet, kada je nedavno dao intervju za New York Post.

U tekstu je kratko objasnio zašto više ne želi hodati s atraktivnim ženama, a smatra se kompetentnim za takvu izjavu, jer je u svojih 40 godina zaveo mnoge, a kako je nadalje sam priznao, do tridesete je hodao s vrlo atraktivnim 20-godišnjakinjama, uglavnom plavušama, koje su u New Yorku radile kao modeli.

 

“Lijepe žene dobivaju puno pažnje pa postanu pune sebe”, otkrio je nekadašnji zavodnik, koji je otkrio kako se sada u potpunosti smirio sa ženom kakva mu je trebala – ona s kojom može razgovarati.

No, ako ste mislili kako se njegova zaručnica Carly Spindel vrijeđa na ovakve izjave, griješite. Dan je nju opisao samo kao “mekšu ljepoticu”. “Carly ne izgleda kao model za donje rublje, ali je stvarno lijepa, i ljepša od svih s kojima sam ikada bio. “Muškarci dođu u određene godine kada im treba partnerica s kojom se mogu povezati. Ljepota je ionako prolazna”, izjavila je crnokosa Carly.

I jedno novo istraživanje s Harvarda, potvrđuje Danove tvrdnje, jer su rezultati pokazali kako su lijepi ljudi skloniji nestabilnim vezama. U prvom djelu istraživanja, istraživači su usporedili podatke najljepših glumica na Imdb-u te zaključili kako je većina njih bila u nesretnim brakovima.

U drugom dijelu, žene su morale procjenjivati privlačnost muškaraca s čak 230 fotografija, a pokazalo se da su oni najprivlačniji imali i najveću stopu razvoda.

 

(Izvor: index.hr)

 

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!