Nakon održanog Izbora za super ženu 2016 utisci se ne sliježu. Prezadovoljni smo i sretni što je naša mislija ispunjena. Okupili smo, kako mi volimo reći, cijelu armiju SUPER ŽENA na jednom mjestu i skupa s njima, uživali u pozitivnoj energiji koja je ispunjavala Kristalnu dvoranu Hotela Tuzla. To je naša strana priče, ona organizatorska.

Ono što je nama mnogo važnije, jesu utisci naših dragih prijateljica, saradnica, stručnjakinja – predivnih žena zbog kojih projekat SUPER ŽENA i postoji.

Još jedna potvrda da radimo pravu stvar stigla je u naš inbox, ovaj put od SUPER ŽENE Hidajete Jarčević Mehić. 

Dragi prijatelji s Kameleon radija i portala ženski.ba, dragi organizatori divne manifestacije izbora “Super- žene”,

Vaša priča, koja sada već prerasta u tradiciju, čini nas ponosnim na to što smo žene. Predstavljajući nas i iznoseći naše biografije, postigli ste da se i same zapitamo kako smo sve to uspjele da uskladimo. Sretna sam što sam bila u prilici da budem jedna od onih divnih dama koje su to veče pokazale sposobnost, ljepotu i stil bosanske žene. Izabravši me u uži krug “Super- žena”, dali ste mi zadatak da u ovoj godini opravdam vaše povjerenje i potrudim se da uspješno odgovorim na sve postavljene zadatke. Moj politički angažman svakodnevno me tjera na dokazivanje, tako da bez obzira na spol, znam da se mogu suočiti sa svim problemima, isto kao i moje muške kolege. Zagovornica sam da uloga majke, supruge i kćerke ne smije trpjeti zbog bilo kog’ posla. Snalazim se u svemu tome, a priznanje koje sam od vas dobila je “šlag na tortu” moje svesrdne borbe koju sa zadovoljstvom nastavljam”, napisala nam je gospođa Hidajta.

Moramo, neskromno, priznati da smo presretni kad pročitamo ovakve riječi i da su zapravo utisci SUPER ŽENA pravi rezultat našeg projekta, a ne sam event koji smo organizovali.

Hvala mnogo našoj SUPER Hidajeti!

Komentari

Komentari

Nema više članaka