Svi obožavamo udobnost, a ja i mogućnost transformacije!

Baš takvu mogućnost nudi garderoba koju kupujemo u s.Oliver buticima!

Svakodnevne obaveze zahtijevaju komforne odjevne kombinacije, pogotovu ako radite neki dinamičan posao. Ljepše vrijeme budi hedoniste u nama, želimo uživati u suncu i ugodnim temperaturama, pa ne želimo da nas zahtjevna garderoba sputava u tome.

Perfektna opcija za sve one koji se pronalaze u maločas pročitanim retcima jesu bazične kombinacije, koje odlikuju kvalitetni materijali, moderni krojevi i „klasične“ boje.

Farkmerke su, skoro kao i Pariz, uvijek dobra ideja. Svaka žena u svom ormaru ima onaj savršeni par za koji Boga moli da se ne pocijepa i da uz nju bude zauvijek. A šta drugo, ovog proljeća, da iskombinujemo uz savršen par farmerki nego li popularni trench!

 

Ovaj iz s.Olivera, koji sam ja birala za ovo proljeće je, ako mene pitate, savršen odjevni komad! U boji koja se veoma lako kombinuje, još lakše se pretvara iz sportskog u sofisticirani komad zahvaljujući kapi koja se skida, a model bezvremenski!

Svaka poslovna žena treba svoje omiljene bazične komade, ali i rezervni par štikli koje će u kancelariji ili autu čekati da padne mrak i da zamijene ravne cipele ili patike koje su tokom cijelog dana bile savršene saputnice. One čine tu transformaciju koju sam spomenula na samom početku našeg današnjeg druženja kroz fotke i moj fashion monolog! 🙂

Ne kaže se džaba da se kuća pravi od temelja! Isto tako, odjevna kombinacija se gradi na bazičnim komadima za koje je brend s.Oliver pravi majstor!

Farmerke, trench, majica – s.Oliver. Butike ovog brenda posjetite u BCC Tuzla, TC BINGO Lukavac, TC BINGO Prijedor, TC BINGO Bihać, TC Bingo Goražde, TC BINGO Trebinje.

Fotografije: Mirza Hadžić

Autorica: Damira Ibranović

 

 

 

 

Komentari

Komentari

Nema više članaka