Crna kožna jakna je definitivno kraljica mog ormara! Imam je u nekoliko različitih varijanti, od klasične bez puno šavova i dodataka, preko bajkerske s kosim kopčanjem, do novog primjerka koji sam ugrabila u s.Oliver radnji.

Napravljena je od najfinije i najmekše kože ikada. Uopšte nemate onaj osjećaj „oklopa“ koji imate kad nosite neke druge kožne jakne. Ova je kao druga koža onog ko je nosi.

Kao što u naslovu rekoh, kožna jakna je uvijek dobra ideja, pa i za posao. Kako moj posao nije klasični uredski, jer dio vremena provodim u redakciji, a dio na terenu, kombinacija uvijek mora biti multifunkcionalna: stylish, udobna, uglađena i mora odgovarati mom senziblitetu.

Da bih sve te stavke štrihirala kao „done“ ujutru kad izlazim iz kuće, kombinujem različite stilove u jednu kombinaciju. Baš kao što sam i u ovom slučaju uradila. Klasične skinny farmerke i crne čizme iznad koljena, sjajno su se uklopile s bluzom sitnog karo uzorka i volanima na ovratniku i rukavima iz nove kolekcije brenda s.Oliver. Kožna jakna je možda neočekivan momenat u ovoj kombinaciji, al’ to sam ja. Obožavam neočekivane momente u oblačenju, to modu čini zabavnom!

Posjetite s.Oliver prodavnice u BCC Tuzla, TC BINGO Lukavac, TC BINGO Prijedor, TC BINGO Bihać, TC Bingo Goražde, TC BINGO Trebinje i obradujte sebe komadima iz nove kolekcije ili ulovite neke sjajne komade iz zimeske kolekcije na sniženju.

Više o brendu možete pogledati na: www.soliver.com

Fotografije: Harisa Dautović – Harisography

Autorica: Damira Ibranović

Komentari

Komentari

Nema više članaka