Novak Đoković ne krije da je ljubav prema Jeleni i prema njegovoj porodici jedan od njegovih najvećih motiva i stvari koje mu daju energiju. Međutim sve do sad, nije govori o tome kad se tačno zaljubio u Jelenu.

Sad je, u novoj reklami za “Jacob's creek” govorio o ljubavi prema svojoj ženi i to tako da je raznježio sve fanove. On je otkrio da se, kad je prvi put vidio Jelenu, desila najljepša magija na svijetu zvana “ljubav na prvi pogled”.

Ljubav je tako moćna sila i emocija. Prije nego što sam upoznao Jelenu znao sam za ljubav i podršku porodice, a kada se ona pojavila osjetio sam ljubav na prvi pogled. Jelena i njena ljubav od mene su napravili boljeg čovjeka“, priča Novak, dok se na ekranu smjenjuju snimci njega i Jelene, baš onakve na kakvu smo navikli. Prirodna, bez trunke šminke, sa širokim osmijehom.

Novak je za ovu reklamnu kampanju govorio i o ljubavi prema bratu, ali i o konkurenciji, pa je tako istakao da ne bi bio ovoliko dobar da nije imao jaku konkurenciju u Nadalu, Federeru i Mareju.

Inače, Novak je prošle godine u istoj kampanji pričao o prvom sastanku sa Jelenom i snimio video koj je raznježio, ali i nasmijao mnoge.

Moj prvi sastanak sa mojom ženom, predstavlja prekretnicu u mom životu. Trenutak i obrok koji me je promijenio zauvijek. Snimanje filma o našem prvom sastanku je bilo veoma zabavno. Iskreno sam se osjetio kao da ponovo imam osamnaest godina, i da imam tremu dok sjedim prekoputa najnevjerovatnije žene koju sam ikada vidio, žene koja je sada moja supruga i majka našeg malog sina, Stefana“, rekao je on prošle godine.

Izvor: Noizz.rs

Komentari

Komentari

Nema više članaka