Način na koji se muškarac ponaša i ophodi prema ženi u spavaćoj sobi u velikoj mjeri otkriva jačinu njegovih emocija.

Ako želite da saznate koliko je muškarac zaista lud za vama, ne morate da ga stavljate na detektor laži ili tjerate da popije serum istine. Sve što treba je da pogledate malo bolje izraz njegovog lica kada vam se obraća, ali i obratite pažnju na gestove koji će vam jasno dati do znanja koliko vas voli.

Ukoliko primijetite sljedeće znakove, budite sigurni da je debelo zatreskan u vas.

 

Ljubi vas često i dugo

Muškarci najčešće nisu baš prezaljubljeni u poljupce i smatraju ih izuzetno intimnim činom. Ljubi li vas nježno i strastveno po cijelom tijelu i licu i radi li to često, time vam na svoj način pokazuje koliko mu se sviđate i da je potpuno lud za vama.

 

Seksu pridaje puno pažnje

Seks je naravno jako bitan dio svake veze, ali frajer koji vas iskreno voli pozabaviće se cijelim ritualom oko seksa. On će se zadržati na predigri, maženju i potrudiće se da prije samog čina i vi budete podjednako uzbuđeni poput njega. Stavljanje vašeg zadovoljstva na prvo mjesto najbolji je pokazatelj njegove ljubavi. Kako u seksu, tako i u ostatku veze.

 

Trudi se da shvati vaše želje

Frajer koji vas iskreno voli trudiće se da vas zadovolji najbolje što može. On će pomno osluškivati šta vam tačno odgovara, šta vam je u seksu i vezi bitno te će vodeći ljubav nastojati da razvije mnogo veću intimnost od one koju pruža sam seksualni odnos. On će jednako uživati u trenucima koji prethode seksu, kao i u samom seksu, ali i trenucima nakon njega.

 

Potpuno je opušten

Možda nije u svakom trenutku savršen, ali ga njegovo nesavršenstvo čini savršenim partnerom za duge staze. Frajer koji vas istinski voli i koji ne može da zamisli život bez vas uvijek će u vašem prisustvu, ali i u seksu biti potpuno opušten i spontan. Baš zato što mu se vrijeme provedeno pored vas čini kao najprirodnija stvar na svetu.

Komentari

Komentari

Nema više članaka