Shopping ponuda u Tuzli, u posljednje vrijeme je sve bogatija. U grad su stigli neki novi brendovi, a oni postojeći su obogatili svoju ponudu.

Nešto novo i drugačije, što ćete pronaći u samom centru grada, tačnije u Trgovačkoj ulici na broju 15, jeste butik za dame i gospodu Italian Style. 

15536747_10211484414286409_1723742284_oPosjetili smo za vas ovaj novootvoreni butik i pogledali šta to imaju u ponudi. Moramo vam priznati da smo oduševljeni ponudom sjajnih muških odijela, košulja i cipela, te svečanih haljina. No, to nije sve. U ponudi imaju i ženske cipele, bunde, kapute, torbe…

Složićete se s nama da je osoblje važan faktor da bi dobar butik postao mjesto koje će biti vaša shopping stanica. Italian Style butik svakako spada u red ovih prvih, jer vas tamo očekuju nasmijane dame, raspoložene za razgovor i za pomoć pri odabiru vaših savršenih komada.

Svakako vam preporučujemo, drage dame, da posjetite ovu malu stilsku oazu u srcu Tuzle i izaberete kvalitetne komade odjeće za sebe i svoje jače polovine!

Autorica: Damira Ibranović

Komentari

Komentari

Nema više članaka