Yves Saint Laurent je rekao jednom da moda dođe i prođe, dok je stil vječan. Ne bih to mogla bolje sama reći, potpuno je upravu. Još jedna kombinacija iz s.Oliver radnje, u kojoj možete pronaći sve od klasičnih sportskih krojeva do elegantnih košuljica i sakoića. Ovog puta smo Amra, Sara (djevojčica divnih plavih loknica iz prošlog bloga) i ja spremile za vas nešto sasvim drugačije od sportske elegancije – nešto pomalo holivudski.

4

Šešire nismo našle u s.Oliveru, a zapravo nismo ih ni tražile. Tražile smo nešto što govori “ženstvenost, unikatnost i vječni stil” i našle smo upravo to, minimalizam koji se najbolje mogao pokazati kroz crno-bijele fotografije.

soliver-look-1

Ukoliko se pitate da li je u s.Oliveru moguće pronaći nešto za svaki dan, za posao, za vikendicu, sportsku šetnju, izlaz u klub i sve drugo što radite- došli ste na pravo mjesto. Amra, Sara i ja smo se “izgubile” u novoj kolekciji te 5 minuta kasnije sastale da razmotrimo ko je šta sebi odabrao. Na kraju, ispalo je da smo sve tri upravo našle na jednom mjestu 5 različitih stilova. I tako, ovaj puta vam donosimo dnevnu varijantu iz s.Olivera, a idući puta nešto sasvim drugačije!

soliver-look-1-2

s.Oliver butike potražite u TC BINGO Šićki Brod, TC BINGO Lukavac, TC BINGO Prijedor, TC BINGO Bihać, TC Bingo Goražde, TC BINGO Trebinje.

 

Više o brendu možete pogledati na: www.soliver.com

Fotografije: Una Storia Photography (https://www.facebook.com/unastoriaphoto/?pnref=lhc)

 

Modna Urednica/Ena Berbić & Amra Avdić

 

 

 

 

Komentari

Komentari

Nema više članaka